head_3

Chakra Yin Yoga Grundutbildning på Atma Yoga Center!


Baskunskaper i Chakra yinyoga, 50 timmar med Mia Lövig Atma yoga. Läs mer om Mia under fliken "VÅRT TEAM"
Är du nyfiken och vill veta mer om och fördjupa dig i Chakra yinyoga? Den här grundutbildningen på Atma yoga center ger dig en solid bas inom Chakra yin yogan där du får lära dig dess grunder och syfte både fysiskt och mentalt. Du får verktyg för att komma i kontakt med djupare delar av dig själv och för att skapa lugn och ro genom att stimulera det parasympatiska nervsystemet. 
Du får grundläggande kunskaper under vår fyradagars utbildning om yinyogans positioner, både med och utan stöd. Under de fyra dagarna vi ses, kommer vi att genomföra många yinyogapass för att du själv ska få en djupare erfarenhet.
 
För vem? 
Inga förkunskaper krävs för att delta i utbildningen. Det räcker att du vill fördjupa din praktik och kunskap, är nyfiken och har en regelbunden yogapraktik eller erfarenhet av yinyoga. Utbildningen passar även bra för fysioterapeuter, naprapater, terapeuter eller andra yrkesverksamma som arbetar med människor. Om du redan undervisar i yoga kan denna utbildning vara ett utmärkt komplement. 
Vi har lång erfarenhet av att utbilda i yinyoga och erbjuder nu grundutbildningar i Arvika med små, personliga grupper. 

Innan utbildningen 
- Får du 7 grundläggande chakra yin yogapass som du går igenom för att vara mer förbered innan utbildningen startar.

Efter utbildningen 
-Efter att ha genomfört helgen får du ett diplom för grundutbildning, 50 timmar. Denna utbildning är ett första steg och du kan börja instruera direkt efter utbildningen. 
-Inspelade yinyoga pass. 
- Tillgång till ett zoom möte fyra veckor efter avslutad kurs där du kan ställa frågor m.m.

Utbildningens Kursinnehåll 

4 heldagar varvade med teori och praktik samt eget arbete innan start.

 

Yinyogans historia 

- Utforska yinyogans ursprung och rötter. Lär dig mer om dess historia och ålder. 
 

Yinyogans perspektiv: Anatomi, energi och sinnet 

- Förstå hur vi närmar oss yinyogan anatomiskt, hur vi aktiverar andra system i kroppen än vid vanlig träning. Lär dig om bindväven och nervsystemet och hur vi kan påverka dem på ett säkert sätt. Upptäck också yinyogan ur ett yogiskt chakra perspektiv, och hur vi påverkar energiflödet i kroppen. Vi diskuterar även hur sinnet påverkas av den lugna yinyogan. 
 

Yinyogans positioner 

- Går igenom yinyogans positioner grundligt, både med och utan stöd/props. Lär dig om kontraindikationer och hur du guidar säkert in och ut ur positionerna. Arbeta två och två för att öva. 
 

Lärarrollen 

- Vad innebär det att instruera i yinyoga? Vi delar med oss av vår erfarenhet om lärarrollen och ger tips på hur du kan instruera och bygga upp olika grupper.

Passupplägg 
- Få 7 grundläggande chakra yin yogapass.Lär dig hur du bygger upp egna pass och vad du bör tänka på. Efter fullgjord utbildning får du tillgång till redan inspelade yinyogapass och en Zoom-träff 1 månad efter utbildningen. 
Välkommen till vår Chakra Yinyoga Grundutbildning på Atma yoga i Arvika – en möjlighet att fördjupa din praktik och kunskap i en lugn och stödjande miljö. 

När: 12/9-15/9
Tid: 9.00-17-00 varje dag utom söndag då vi slutar 15.30 
Var: Atma yoga center Repslagaregatan 19 Arvika 
Pris: 6700: - inkl moms. Delbetalning går att ordna. Bokningsavgift 1500:- till bg 574-0063 Atma Yoga Center AB.

Anmälan och Kontakt 
Är du intresserad av att delta i utbildningen och påbörja din resa mot ett hållbart liv? Kontakta Mia Lövig för mer information och anmälan. info@atmayoga.se 

Villkor för våra Utbildningar 
Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra utbildningar och du har först en reserverad plats när du betalat fakturan. 

Avbokning innan utbildningsstart 
Om du får förhinder att gå utbildningen, kommer du inte att få tillbaka utbildningsavgiften. Om du kan uppvisa läkarintyg, förlänger vi din period med först 24 månader. Detta gäller även vid avbokning under pågående utbildning. Du får alltså då 24 månader på dig att gå klart utbildningen. 

Inställd utbildning 
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning med för få anmälningar senast en månad innan kursstart. Du är varmt välkommen att ringa oss angående hur anmälningar ser ut innan du bokar in boende och resor. 

Repetera med rabatt 
När du gått klart din utbildning är du sedan välkommen att repetera samma utbildning med 40% rabatt om plats finnes. 

Sammanfattning Villkor för utbildning, workshops, retreats 

Anmälan är bindande när du anmäler dig till våra utbildningar, workshops och retreats och du har först en reserverad plats när du har betalat in anmälningsavgiften. Om du får förhinder att komma på något du redan betalt är du välkommen på motsvarande arrangemang vid senare tillfälle. 

Välkommen att boka in dig till en unik möjlighet!